Εκδηλώσεις

SETE Digital Workshops: Διαδικτυακό σεμινάριο myDATA | Οι εξελίξεις στον ξενοδοχειακό κλάδο

Ο ΣΕΤΕ διοργάνωσε την Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023, σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ, Διαδικτυακό Workshop με αντικείμενο την επικαιροποίηση όσων ισχύουν για την ψηφιακή πλατφόρμα myDATA, στον ξενοδοχειακό κλάδο και στη διαμονή.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν τα κύρια σημεία των επιχειρησιακών θεμάτων για τον κλάδο, όπως επεξεργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα από την ΑΑΔΕ και την ομάδα εργασίας του ΣΕΤΕ για τα myDATA. Τα επιχειρησιακά θέματα θα δημοσιευτούν το επόμενο διάστημα από την ΑΑΔΕ και θα αποτελέσουν έναν πλήρη οδηγό εφαρμογής για τον κλάδο, δίνοντας λύσεις, μεταξύ άλλων, για την διαβίβαση εσόδων χρεώσεων δωματίου και μετρητών σύμφωνα με την ξενοδοχειακή ημέρα κ.α.

Στο σεμινάριο, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες, χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Αλέξανδρος Θάνος, Εντεταλμένος Σύμβουλος ΣΕΤΕ, και ο κ. Γιώργος Πιτσιλής, Διοικητής ΑΑΔΕ.

Στις κεντρικές ομιλίες, ο κ. Ρένος Καραστάθης, Προϊστάμενος, Δ/νση Στρατηγικής Τεχνολογιών Πληροφορικής, Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ., ΑΑΔΕ, παρουσίασε στατιστικά στοιχεία από την μέχρι τώρα εφαρμογή και χρήσιμες πληροφορίες αναζήτησης στην σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Τόνισε δε την προσπάθεια που γίνεται να υπάρχουν όλες οι πληροφορίες συγκεντρωμένες στο επίσημο site, ώστε να είναι εύκολη η αναζήτηση και η επίλυση προβλημάτων για τον χρήστη.

Ο κ. Αντώνης Ντίνος, Τμηματάρχης, Δ/νση Ελεγκτικών Διαδικασιών, Γ.Δ.Φ., ΑΑΔΕ, παρουσίασε τα κύρια σημεία των επικαιροποιημένων επιχειρησιακών θεμάτων.

Τέλος, ο  κ. Λάμπρος Λαμπριανάκης, Γενικός Διευθυντής της HIT και μέλος της ομάδας εργασίας του ΣΕΤΕ, παρουσίασε με πρακτικά παραδείγματα τους τρόπους διαβιβάσεις εσόδων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και διάλογος σχετικά με τα επιμέρους θέματα.

Δείτε εδώ το σχετικό video.

Δείτε την παρουσίαση του κ. Αντώνη Ντίνου εδώ και την παρουσίαση της ομάδας εργασίας του ΣΕΤΕ εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο