Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο από το 1982 προσφέρει σήμερα περισσότερα από 58 αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών Bachelors και Masters, σε συνεργασία με πέντε κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, συνολικής έκτασης 21.700 τ.μ. Ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων πανεπιστημιακών προγραμμάτων και το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του. Επιπλέον, αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που είναι μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων (CompostelaGroupofUniversities)

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πληρέστερο Κολλέγιο στην Ελλάδα με 10 Σχολές

● Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων ● Σχολή Πληροφορικής ● Σχολή Υγείας ● Σχολή Ψυχολογίας ●Σχολή Παιδαγωγικών ● Σχολή Ναυτιλίας ● Πολυτεχνική Σχολή ● Νομική Σχολή ● Σχολή Πολιτισμού και Επικοινωνίας ● Σχολή Τουρισμού ●

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά (Bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας, όπως η Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων, οι Επισιτιστικές Τέχνες και η Γαστρονομία. Όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρουν επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών. Επιπλέον, έχει βραβευθεί ως η καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης (BestHotelEducationProvider) στα GreekHospitalityAwards 2016, 2017, 2018 και 2019. Τέλος, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Ένωσης Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης (EURHODIP). 

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα στα:

►    BA (Hons) International Hospitality & Tourism Management (Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων)

►    BA Culinary Arts and Food Service Development (Επισιτιστικές Τέχνες και Ανάπτυξη Υπηρεσιών Εστίασης)

►    BA Culinary Arts, Baking and Patisserie (Επισιτιστικές Τέχνες και Ζαχαροπλαστική)

►    ΜΒΑ inHospitality (Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων)

 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο