Η Jacobs Douwe Egberts (JDE) είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο, με έδρα την Ολλανδία. Μία ομάδα με περισσότερους από 19.000 επαγγελματίες του καφέ σε περισσότερες από 100 χώρες, δίνουν την υπόσχεση: 

“A coffee for every cup”.

Για εμάς στη JDE, ο καφές δεν είναι απλώς ένα ρόφημα, σημαίνει πολλά παραπάνω! Αποτελεί το επίκεντρο γύρω από το οποίο κινούνται οι συζητήσεις μας, σε κάθε πλευρά του πλανήτη!

Στην Ελλάδα έχουμε τη μεγάλη τιμή να υποστηρίζουμε brands με ιστορία πολλών χρόνων, που γράφεται με αφοσίωση στην τέχνη του καφέ. Η επιτυχία μας οφείλεται στην καινοτόμο σκέψη των ανθρώπων μας και στην αγάπη των καταναλωτών μας. Διατηρούμε ισχυρή παρουσία και στην αγορά μαζικής εστίασης, με διεθνή brands όπως τα JACOBS, Douwe Egberts, L’ Or, Piazza d’Oro, Bravo, La Meloise.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις καφέ και τσαγιού για κάθε επιχείρηση μέσω ενός οργανωμένου δικτύου αντιπροσώπων σε όλη την επικράτεια.
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, η σταθερότητα της παραγωγής και η προσήλωσή μας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της δραστηριότητάς μας.

Website:https://www.jacobsdouweegbertsprofessional.gr/

 

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο