Η ECOLAB είναι ηγέτιδα πολυεθνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται παγκοσμίως από το 1923, στον επαγγελματικό καθαρισμό και την υγιεινή. 

Eίναι ο συνεργάτης που εμπιστεύονται σε θέματα υγιεινής και καθαρισμού εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εργοστάσια τροφίμων και ποτών, επαγγελματικά πλυντήρια και μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις.  

Tα κεντρικά γραφεία της εταιρείας είναι στο St Paul, Minnesota στις ΗΠΑ και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 171 χώρες, με 55 εργοστάσια και με περισσότερους από 25.000 υπαλλήλους.

Η Ecolab έχει κατοχυρώσει περισσότερες από 4000 πατέντες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων του πρώτου απορρυπαντικού σε μορφή πάστας για πλυντήριο πιάτων, της τεχνολογίας clean-in-place για τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών και του ενζυματικού καθαριστικού δαπέδων για τις μονάδες εστίασης.

Στην Ελλάδα, η Ecolab δραστηριοποιείται από το 1968 και διαθέτει δική της μονάδα παραγωγής χημικών προιόντων ενώ αντιπροσωπεύει μεγάλους Οίκους του εξωτερικού στα μηχανήματα καθαρισμού δαπέδων και στον εξοπλισμό καθαρισμού. Με περισσότερους από 100 εργαζόμενους και πάνω από 100 συνεργάτες καλύπτει όλη την ελληνική αγορά, παρέχοντας service και ειδικές λύσεις στους πελάτες της. 

Οι αγορές που εξυπηρετεί το τμήμα Institutional παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υγιεινής, προστιθέμενης αξίας, είναι οι ακόλουθες : 

Εcolab A.E. Λ. Κηφισίας 280 & Ύδρας 2, 152 32 Χαλάνδρι – Αθήνα

e-mail : gr-info@ecolab.comT: 210 68 73 700 F : 210 68 13 527 

web site :www.ecolab.com 

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο