Ομιλία του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργου Αμβράζη στο πλαίσιο του Συνεδρίου με θέμα: Ελληνο-Ρωσικές σχέσεις στον τουρισμό. Η Κρήτη στη Ρωσική Αγορά: “Τουριστική κίνηση από Ρωσία: Ζητήματα και προοπτικές”

Κυρίες και κύριοι,  Κατ΄αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την πρόσκληση στις εργασίες του πραγματικά πολύ ενδιαφέροντος συνεδρίου σας και να μεταφέρω τα συγχαρητήρια του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων για την πρωτοβουλία σας αυτή.  Γίνεται σε μία καθοριστική περίοδο για τον Ελληνικό Τουρισμό και φυσικά για την εξέλιξη των ελληνο-ρωσικών σχέσεων στον Τουρισμό, […]

Χαιρετισμός του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργου Αμβράζη στην ειδική εκδήλωση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – ΣΕΤΕ με θέμα Σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχη, Αγαπητέ κύριε Αντιπεριφερειάρχη, Αγαπητοί καλεσμένοι, Κυρίες και κύριοι,  Εκ μέρους του Προέδρου του ΣΕΤΕ, αλλά και του Συνδέσμου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια για τη σημερινή εκδήλωση.  Διανύουμε μία μακρά́ περίοδο που αποδείχθηκε ταραχώδης και επεισοδιακή́ για τον τουριστικό τομέα. Βιώνουμε συνθήκες βαθιάς κρίσης και παρατεταμένης ύφεσης, με τεράστιες πιέσεις […]

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο