Ο Θεόφιλος Κυρατσούλης κατέχει τη θέση του Senior Director της Toposophy, έχοντας εξειδίκευση σε θέματα στρατηγικής και πολιτικής, τουριστικής ανάπτυξης και σχεδιασμού καθώς και βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Έχει εκτενέστατη εμπειρία στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και υλοποίηση τουριστικών επενδύσεων ως διοικητικό στέλεχος της ΤΕΜΕΣ/ Costa Navarino και της Aristo Developers Ελλάς (τώρα Zoniro), θυγατρική της Dolphin Capital Investors. Παράλληλα, έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΤΕ για το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για τον Τουρισμό (2013) ενώπιον του ΣτΕ, και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συμμετέχοντας σε ερευνητικά και συμβουλευτικά έργα για την Ελληνική δημόσια διοίκηση και για διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ, ΟΟΣΑ, Ηνωμένα Έθνη).

Είναι αριστούχος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη διοικητική επιστήμη του Πανεπιστημίου του Hertfordshire και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) στη διακυβέρνηση περιβάλλοντος και τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη από το Πανεπιστήμιο του Warwick.

Μιλάει Αγγλικά και Ρωσικά.    

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο