Ο Θεόφιλος Κυρατσούλης κατέχει τη θέση του Senior Director της Toposophy, έχοντας εξειδίκευση σε θέματα στρατηγικής και πολιτικής, τουριστικής ανάπτυξης και σχεδιασμού καθώς και βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Έχει εκτενέστατη εμπειρία στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και υλοποίηση τουριστικών επενδύσεων ως διοικητικό στέλεχος της ΤΕΜΕΣ/ Costa Navarino και της Aristo Developers Ελλάς (τώρα Zoniro), θυγατρική της Dolphin Capital Investors. Παράλληλα, έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΤΕ για το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για τον Τουρισμό (2013) ενώπιον του ΣτΕ, και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συμμετέχοντας σε ερευνητικά και συμβουλευτικά έργα για την Ελληνική δημόσια διοίκηση και για διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ, ΟΟΣΑ, Ηνωμένα Έθνη).

Είναι αριστούχος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη διοικητική επιστήμη του Πανεπιστημίου του Hertfordshire και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) στη διακυβέρνηση περιβάλλοντος και τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη από το Πανεπιστήμιο του Warwick.

Μιλάει Αγγλικά και Ρωσικά.    

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο