Εργάζεται στο χώρο της Ποιότητας από το 1995. Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε από το χώρο των κατασκευών και της βιομηχανίας αλουμινίου όπου εργάστηκε σε θέματα ποιοτικού ελέγχου. Από το 1999 εργάζεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με αντικείμενο την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και διαχείρισης εταιρικής υπευθυνότητας. Σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Εταιρικής Ποιότητας και έχει την ευθύνη 15 ανθρώπων.

Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακό Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης, απόφοιτος του UniversityofIllinoisatChicago, ΗΠΑ. Είναι Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του CSRHellas(Ελληνικό Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης) και Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΚΕ του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Γεννήθηκε το 1969 στο Σικάγο, ΗΠΑ. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και είναι παντρεμένος με 2 κόρες.

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο