Η Ντένη μετά από ένα Bachelor Degree στο Μάρκετινγκ και ένα μεταπτυχιακό στο Media Communications στο City University του Λονδίνου, δούλεψε για 6 χρόνια στο τμήμα συνεδρίων του Travel Plan, τότε ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λαμπράκη. Ήταν υπεύθυνη για την διοργάνωση σειράς διεθνών συνεδρίων, roadshows, αλλά και Διασκέψεων Kορυφής καθώς στο portofolio της εταιρίας ήταν και το υπουργείο εξωτερικών. Το 2003 πήρε την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει την καρδιά της και ξεκίνησε σαν δημοσιογράφος γεύσης στο Time out Athens. Από τότε και τα τελευταία 15 χρόνια αρθρογραφεί για το φαγητό, το κρασί και το ποτό. Έχει συνεργαστεί σαν συντάκτης, αρχισυντάκτης, διευθύντρια, σύμβουλος έκδοσης με τα μεγαλύτερα περιοδικά, εφημερίδες και site στην Ελλάδα (Αθηνόραμα, Umami, Fooding, Ευ Ζην, Homme, Paper, MustMagazine, Passport, Γαστρονόμος, Gourmet, Esquire, Status, Vogue, Wiz Athens Guide, Travelsfortravellers.gr, το περιοδικό της Ολυμπιακής και τον Ελεύθερο Τύπο, την Ελευθεροτυπία την Καθημερινή και με τον όμιλο των Ειδικών Εκδόσεων Α.Ε. στην Κύπρο. Είναι κριτικός εστιατορίων (7 χρόνια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής των Χρυσών Σκούφων). Έχει ασχοληθεί με διάφορα γαστρονομικά project, ενώ είναι κριτής σε διεθνής διαγωνισμούς cocktail, κρασιού και σε διάφορα tasting panels. Έχει στο portofolio της συνεντεύξεις με κορυφαία ονόματα από το χώρο της γαστρονομίας και του κρασιού από όλο τον κόσμο και από την Ελλάδα.

Από τον Δεκέμβριο του 2015, έχει τα δικαιώματα για την Ελλάδα και την Κύπρο και συνεκδίδει το Difford’s Guide, το μεγαλύτερο site παγκοσμίως στον τομέα των Cocktails & Spirits. Με την δυναμική του International Site τρέχει το Aegean Cocktails & Spirits, ένα project για το repositing των ελληνικών αποσταγμάτων, που θεωρεί προσωπικό της όραμα. Αλλά και το Wine Up the Bar με στόχο την τοποθέτηση του ποιοτικού κρασιού στην μπαρ σκηνή της Ελλάδας που θεωρείται κορυφαία παγκοσμίως.

Όταν δεν γράφει ταξιδεύει ανά τον κόσμο συλλέγοντας εμπειρίες, προσπαθώντας να εισάγει σε αυτή την φιλοσοφία ζωής και τον 8χρονο γιο της. Μέχρι στιγμής έχει «τικάρει» 56 χώρες στην λίστα του παγκόσμιου χάρτη.

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο