Ο Νίκος Καμπανόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής της VisaEurope, για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των VisaHellasκαι VisaBulgaria. Ο Νίκος είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της σχέσης μεταξύ της Visa Europe και των Τραπεζών Μελών στις τρεις χώρες, συμπεριλαμβανομένου του συντονισμού των διαφόρων δραστηριοτήτων της Visa. 

Βασική του προτεραιότητα στην Ελλάδα είναι η προώθηση της θέσης της Visa σε σχέση με το Μέλλον των Πληρωμών και των νέων τεχνολογιών, ενώ την ίδια στιγμή υπογραμμίζει τη σημασία των ηλεκτρονικών πληρωμών για την καταπολέμηση της παραοικονομίας και της φοροδιαφυγής. 

Ο Νίκος ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Visa το 1998, ως Relationship Manager, υπεύθυνος για τη διαχείριση των σχέσεων με τις Τράπεζες Μέλη σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ. Προηγουμένως εργάστηκε στις ΗΠΑ για έξι χρόνια στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. 

Κατέχει πτυχίο Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης στο Μέριλαντ.

 

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο