Ο Κωνσταντίνος Βασιλείου είναι επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Επιχειρήσεων και Επενδυτικής Τραπεζικής Ομίλου (GCIB) και μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και της Διοικητικής Επιτροπής της Eurobank. ΕίναιυπεύθυνοςγιατιςμονάδεςΤραπεζικήςΕπιχειρήσεων, Large Corporate και Commercial Banking, καθώςεπίσηςκαιγιαταεξειδικευμένατμήματα Shipping, Structured Finance, Global Transaction Banking, Eurobank Equities, Investment Banking & Principal Capital Strategies και Loan Syndications & Debt Capital Markets,. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EurobankFactors, της EurobankEquities και της Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών. Α.Ε.

Πριν την ένταξή του στη Eurobank στα τέλη του 2005, ο κ. Βασιλείου ήταν CountryManager στην BankofTokyo-Mitsubishi, με έδρα το Λονδίνο και με χώρες ευθύνης την Ελλάδα, Κύπρο όσο και την περιοχή των Βαλκανίων. Έχοντας περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα Corporate & InvestmentBanking, έχει εμπλακεί ενεργά στις περισσότερες μεγάλες χρηματοδοτήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και έχει ολοκληρώσει ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρικές αναδιαρθρώσεις χρέους στην Ελλάδα. Ο κ. Βασιλείου είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης το 1998 και πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστημίου Αθηνών το 1994. Γεννήθηκετο 1972.

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο