Ο Γιάννης Α. Ρέτσος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969.  Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το “CornellUniversity” στη διοίκηση ξενοδοχείων, με ειδίκευση στο “HospitalityRealEstateFinance”.  Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και από τους βασικούς μετόχους της εταιρείας “ElectraHotels & Resorts”, η οποία διαχειρίζεται πέντε ξενοδοχεία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Ρόδο, ενώ ως Διευθύνων Σύμβουλος της «Α. Ρέτσος Α.Ε.» δραστηριοποιείται και στο χώρο των ιδιωτικών κατασκευών.

Ο Γιάννης Α. Ρέτσος είναι από τον Απρίλιο του 2011 Πρόεδρος της “Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων” και Α’ Αντιπρόεδρος του “Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων” (Σ.Ε.Τ.Ε.), ενώ από το 2009-2012 διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής.

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο