Το studio κεραμικής Mud Lab βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μόνο τετράγωνα από της γειτονιά όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Έλια Λαμπίρη. Το studio εδραιώθηκε μέσα στην καρδιά της πόλης με κύριο σκοπό να μπορεί να δέχεται τις τάσεις της σύγχρονης αστικής αισθητικής.

Η Έλια ήταν πάντα παθιασμένη με το χώρο των Τεχνών και του Design, σπούδασε Γραφιστική όπου ήταν και η κύρια ενασχόληση της τα προηγούμενα χρόνια με εξειδίκευση στο design αθλητικών εφημερίδων.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε μαθήματα κεραμικής και τότε ακριβώς ήταν που κατάλαβε την αγάπη της για τις γήινες πρώτες ύλες που μπορούν να μεταμορφώνονται σε έργα Τέχνης.

Το εργαστήριο ειδικεύεται σε χειροποίητα κεραμικά πιάτα έχοντας εξαιρετικές συνεργασίες με καταξιωμένους Σεφ και βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin όπως το Soil, το Pelagos στο Four Seasons Astir Palace, το Delta στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κ.α.

«Για εμάς, η συμβολή στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας και στην πραγματοποίηση του οράματος του Chef, είναι ένα μαγικό, ατελείωτο ταξίδι που απολαμβάνουμε κάθε φορά.

Ερχόμενοι με νέες ιδέες, η δημιουργία customized αντικειμένων από το μηδέν μέχρι τα μέγιστα πρότυπα ποιότητας είναι το πάθος μας.

Και όπως λένε, όταν αρχίσεις να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς, δεν θα δουλέψεις ποτέ άλλη μέρα στη ζωή σου».

–Έλια, (Κεραμίστρια και Ιδιοκτήτρια Mud Mud)

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο