Ο κ. Ίκκος είναι Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ), του ερευνητικού ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στο ΙΝΣΕΤΕ είναι υπεύθυνος για το μελετητικό έργο του Ινστιτούτου και αναπτύσσει το SETEIntelligence, μια μονάδα επιχειρηματικής πληροφόρησης (businessintelligenceunit) για τον ελληνικό τουρισμό. Δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα και την Κύπρο από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Η εμπειρία του περιλαμβάνει κάθε μορφής τουριστική επένδυση: ξενοδοχεία, resorts, μαρίνες, συνεδριακά κέντρα, καζίνο, spas, θεματικά πάρκα κτλ. καθώς επίσης και projectsΠεριφερειακού και Εθνικού Τουριστικού Σχεδιασμού.

O κ. Ίκκος είναι, από το 2005, ο μόνος Έλληνας μέλος του InternationalSocietyofHospitalityConsultants, που αριθμεί περίπου 200 μέλη σε όλον τον κόσμο. Υπήρξε επίσης μέλος της AcademyofExperts, που είναι ταυτόχρονα Φορέας Πιστοποίησης (AccreditingBody) και Επαγγελματικό Σωματείο (ProfessionalBody) που αποσκοπεί στη διασφάλιση των υψηλών standards των Εμπειρογνωμόνων κατά την εξάσκηση της εργασίας τους και στην βέλτιστη αξιοποίησή τους.

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο