Ο κ. Αντώνης Βορδώνης είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Poseidonion Grand Hotel Spetses και Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών.

Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ωκεανογραφία και στη Ναυπηγική στα Πανεπιστήμια Plymouth και Newcastle της Μεγάλης Βρετανίας, διαθέτει πλούσια εμπειρία στο χώρο της ναυτιλίας έχοντας εργαστεί ως αρχιμηχανικός σε εταιρείες του κλάδου. Από το 2004, ανέλαβε την εποπτεία της πενταετούς ανακατασκευής του Poseidonion Grand Hotel και στη συνέχεια τη συνολική επίβλεψη της λειτουργίας του.

Έχοντας ενεργό ενδιαφέρον για το χώρο της ιστιοπλοΐας με προσωπική συμμετοχή σε σχετικούς αγώνες, συνέβαλε στην πρωτοβουλία ίδρυσης του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών, στον οποίο έχει αναλάβει καθήκοντα Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από τον Απρίλιο του 2015 συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού.

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο