Ο Νίκος Ζώρζος γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημοσιογραφία στην ιδιωτική σχολή ΟΜΗΡΟΣ.

Το 1983 εξελέγη Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Εστία – Πύργου Καλλίστης». Το 1985-1994 Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Κίνησης για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Ποιότητα Ζωής με την επωνυμία «Ο Φοίβος».

Το 1992 Διετέλεσε Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Θήρας. Στο τέλος της επτάμηνης θητείας του ανακηρύχθηκε επίτιμος Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας. Το 1994 Εξελέγη Κοινοτάρχης στην Κοινότητα Πύργου Καλλίστης.

Το 1997 Εξελέγη Αντιπρόεδρος του «Συμβουλίου Περιοχής» και ψηφίστηκε από τα Μ.Μ.Ε. της Θήρας ως ο Πρόεδρος της Χρονιάς. Το 1999 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Την ίδια χρονιά εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας και τη δεύτερη διετία εξελέγη ομόφωνα στην ίδια θέση. Ως δημοτικός σύμβουλος ανέλαβε την πρωτοβουλία να υλοποιήσει το πρόγραμμα «Αστερίας», που μετεξελίχθηκε στα Κ.Ε.Π., ενώ παράλληλα συνέβαλε στην υλοποίηση του έργου για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Θήρας και προώθησε την εκπόνηση, προμελετών και μελετών για όλα τα μνημεία της Σαντορίνης. Το 2002 και το 2006 ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές με ανεξάρτητο συνδυασμό. Από το 2003 έως το 2006 διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ Νομού Κυκλάδων. Το 2010 εξελέγη Δήμαρχος του Δήμου Θήρας με το υψηλό ποσοστό του 68,39% και το 2014 εκλέχθηκε Δήμαρχος Θήρας με ποσοστό 50.57 % για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο