Ομιλίες / Δηλώσεις

Δήλωση του Προέδρου ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου στο πλαίσιο συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

O Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος δήλωσε: 

«Είναι ανάγκη να περάσουμε στο στάδιο της ωρίμανσης, δηλαδή να διαχειριστούμε καλύτερα τους προορισμούς μας. Να τους κάνουμε καλύτερους και φιλικότερους για τους κατοίκους και για τους επισκέπτες και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις του νέου αναπτυξιακού ρεύματος για τον τουρισμό. 

Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να είναι πάρα πολύ στενή η συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Υπάρχουν πολλά θέματα από το παρελθόν που πρέπει να λυθούν. Πρέπει με αλλαγή νοοτροπιών και υιοθέτηση νέων πρακτικών πλέον να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη. Που σημαίνει επενδύσεις με προστασία του περιβάλλοντος και δημιουργία ενός καλύτερου και ποιοτικότερου προϊόντος».

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο