Ομιλίες / Δηλώσεις

Συμμετοχή του ΣΕΤΕ στο Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης


Ο ΣΕΤΕ συμμετείχε με διευρυμένη ομάδα στο δεύτερο #Hackathon του Εθνικού Προγράμματος Απλούστευσης Διαδικασιών που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Παρασκευή 5 Μαΐου.

Στην ομάδα του ΣΕΤΕ συμμετείχαν: η Παναγιώτα Σπαλά και η Ρένα Ξεζωνάκη από την Aegean Airlines, o Παντελής Στέφας από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, o Γιάννης Λυδάκης από τα Mitsis Hotels και η Μάρθα Κεσίσογλου από τον ΣΕΤΕ.

«Μειώνουμε τη γραφειοκρατία, αλλάζουμε το κράτος» ήταν και αυτή τη φορά το σύνθημα που ένωσε τους 70 συμμετέχοντες, οι οποίοι προέρχονταν τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα, ενώνοντας τεχνογνωσία, προτάσεις και βέλτιστες πρακτικές. Με μεθοδολογία design thinking, η αποστολή των ομάδων εργασίας ήταν η πρόταση καινοτόμων τρόπων για να γίνουν γρηγορότερες, φιλικότερες και με λιγότερη γραφειοκρατία, 4 διαδικασίες δημοσίου.

Ο Τουριστικός Τομέας, συμμετέχοντας ουσιαστικά σε κάθε προσπάθεια που περιορίζει την περιττή γραφειοκρατία, ενισχύει έμπρακτα κάθε τομή στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Δημόσιο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο