Ομιλίες / Δηλώσεις

Συμμετοχή του Προέδρου ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Παράσχη, στο Συνέδριο: “Reimagine tourism in Greece 2023”

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Παράσχης, και ο διευθυντής της Καθημερινής, κ. Αλέξης Παπαχελάς, συζήτησαν για την ατζέντα και τα Σχέδια Δράσης για τον Τουρισμό στην Ελλάδα το 2030, στο πλαίσιο του συνεδρίου της «Κ» με τίτλο “Reimagine Tourism in Greece 2023”, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2023, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο κ. Αλέξης Παπαχελάς έθεσε, με τα ερωτήματά του, τις παραμέτρους με τις οποίες χρειάζεται να ασχοληθούμε ώστε να εξελιχθεί ο τουρισμός στη χώρα, όπως είναι οι υποδομές, το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ο κλάδος, αλλά και οι παρεμβάσεις που απαιτούνται από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

«Πρέπει να ασχοληθούμε με την έννοια της ρύθμισης του τουριστικού προϊόντος και να κατανεμηθεί ο τουρισμός σε όλη τη χώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παράσχης, προσθέτοντας ότι «έχουμε χτίσει ως χώρα ένα πολύ καλό brand, αλλά βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι».

Κλείνοντας το συνέδριο, ο διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, κ. Αλέξης Παπαχελάς, είπε πως ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικό προϊόν και ότι σε αυτό το πλαίσιο «η δημιουργία ενός think tank θα είναι χρήσιμη».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο