Ομιλίες / Δηλώσεις

Συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα ΣΕΤΕ, κ. Γιώργου Βερνίκου στο 20ο East Med Multihull & Yacht Charter Show (EMMYS)

Στην τελετή έναρξης του 20ου East Med Multihull & Yacht Charter Show (EMMYS), που πραγματοποιήθηκε στις 25 Απριλίου, στο λιμάνι του Πόρου, συμμετείχε με χαιρετισμό ο Γιώργος Βερνίκος, Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΕ.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στις τέσσερις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού: τη βιώσιμη ανάπτυξη και μετάβαση στην πράσινη ναυτιλία, τη δημιουργία νέων θέσεων ελλιμενισμού, την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα και τις ομαλές εργασιακές σχέσεις και το σταθερό ελκυστικό θεσμικό πλαίσιο.

Η Ελλάδα, με έντονη ναυτική παράδοση, μεγάλο μήκος ακτογραμμής, πλήθος νησιών, καθαρές και ασφαλείς για τους ναυτιλομένους θάλασσες, σταθερά προσελκύει τουρίστες και υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.  Αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και θεωρούμε σημαντικά την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της Αττικής, την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, την παροχή κινήτρων για την αύξηση των μόνιμα ελλιμενιζόμενων σκαφών στη χώρα μας, την αναδιάρθρωση λειτουργίας και εποπτείας των Λιμενικών και Δημοτικών Ταμείων και την κάλυψη νομοθετικών κενών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο