Ομιλίες / Δηλώσεις

Δήλωση του Προέδρου ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου στο πλαίσιο της εκδήλωσης ΙΝΣΕΤΕ σε συνεργασία με την PwC με θέμα: «Ελληνικός Τουρισμός: Προοπτικές και Δυνατότητες»

Δήλωση του Προέδρου ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΙΝΣΕΤΕ σε συνεργασία με την PwC με θέμα: «Ελληνικός Τουρισμός: Προοπτικές και Δυνατότητες»:

«Στη σημερινή κοινή εκδήλωση της PWC και του ΙΝΣΕΤΕ, παρουσιάστηκαν δύο μελέτες για την αποδοτικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων και τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού. Στο πάνελ που ακολούθησε με συντονιστή τον Ηλία Κικίλια, ο Φωκίων Καραβίας, ο Μιχάλης Μαυρόπουλος, ο Κώστας Μητρόπουλος και εγώ, καταλήξαμε ότι ο τουρισμός μας έχει δυνατότητες για ακόμη καλύτερες μέρες, υπό την προϋπόθεση δημιουργίας νέων τουριστικών προϊόντων, που είναι άμεσα συνυφασμένη με τη δημιουργία και ανάδειξη προορισμών. Η απαίτηση για συμπράξεις και συνεργασία είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο