Ομιλίες / Δηλώσεις

Δήλωση του Προέδρου ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου, σε σχέση με το Ολοκληρωμένο Σχέδιο αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού για τον μήνα Απρίλιο.

Με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, ολοκληρώνεται ο πρώτος, επαρκής για τα δεδομένα, κύκλος προστασίας επιχειρήσεων και εργαζομένων. Τώρα προέχει η αντιμετώπιση του υγειονομικού κινδύνου της πανδημίας. Σε επόμενο στάδιο, όχι πολύ μακρινό, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα της ρευστότητας που θα χρειαστεί για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Όπως επίσης και τη χρήση δραστικών μέσων προσέλκυσης πελατείας (ανταγωνιστικοί συντελεστές ΦΠΑ, στοχευμένη προβολή, κ.λπ.). Στον ΣΕΤΕ, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ανάκαμψη της οικονομίας, την ανασυγκρότηση της κοινωνίας. Να είναι ο τουρισμός πάλι πρωταγωνιστής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο