Τα νέα των μελών μας

Ζυθοποιία Πηνειού: To Octoberfest στο ποτήρι σας – Η Ζυθοποιία Πηνειού σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Αναστασίου παρουσιάζουν τη νέα τους ετικέτα Marzen

 

undefined

 

Όταν δεν μπορούμε να πάμε στο OCTOBER FEST, μπορούμε να φέρουμε το OCTOBER FEST στο ποτήρι μας! Η Ζυθοποιία Πηνειού ενώνει τις δυνάμεις της με την Ζυθοποιία Αναστασίου και παρουσιάζουν με αφορμή το OCTOBER FEST, τη νέα τους συλλεκτική και περιορισμένη σε ποσότητα μπίρα, την επίσημη μπίρα του OCTOBER FEST της Γερμανίας, τη μπίρα Marzen.

Η μπίρα Marzen, όπως υποδηλώνει και το όνομά της ιστορικά, παρασκευαζόταν τον Μάρτιο και αποθηκευόταν σε κελάρια-σπηλιές, όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη απ’ ό,τι στην ύπαιθρο τους καλοκαιρινούς μήνες, και ήταν μια μπίρα σκούρου καφέ χρώματος και “δυνατή σε αλκοόλ”. Η Γερμανική κεχριμπαρένια εκδοχή της σερβιρίστηκε για πρώτη φορά στο Oktoberfest του 1841, μία παράδοση που κράτησε μέχρι και σήμερα, ως η τυπική μπίρα του φεστιβάλ.

undefined

Το χρώμα της πορτοκαλί – κεχριμπαρένιο, με λευκό, σταθερό και με παχύ αφρό. 

Αρώματα βυνών, ξεροψημένης κόρας ψωμιού με απαλές νότες καβουρδίσματος, διακρίνονται στο στόμα και στη συνέχεια πρωταγωνιστεί ο έντονος βυνώδης χαρακτήρας της που μεταμορφώνεται σε ελαφριά γλυκάδα καραμέλας και μπισκότου. Σώμα μέτριας έντασης και επίγευση που διαρκεί.

Μία αυθεντική βαυαρική LAGER που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές της. Οι λάτρεις της μπίρας θα μπορούν να τη γνωρίσουν και να την απολαύσουν σε περιορισμένα καταστήματα της πόλης. 

Τη Marzen θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και κάβες της Λάρισας, του Βόλου και της Αθήνας, καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pineiosbrewery.gr/eshop. 

undefined

Η Ζυθοποιία Πηνειού ιδρύθηκε στη Λάρισα το 2018 κα παράγει τρεις ετικέτες σε μόνιμη βάση, τις Lola Pilsner, Lola Belgian Ale και Lola IPA 

 

Πληροφορίες:

Ζυθοποιία Πηνειού

7ο χιλ. Λάρισας-Συκουρίου

41500- Λάρισα

Τηλ.2410575710

Υπόψη: Μηνά Ελίνα

info@pineiosbrewery.gr

www.pineiosbrewery.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.