Τα νέα των μελών μας

Zoulovits: «I am 100% safe» by Zoulovits

 

undefined

 

Η εταιρεία Zoulovits επεκτείνει τους ορίζοντές της και στον τομέα της εστίασης, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας «I am 100% safe by Zoulovits». Κουβαλώντας μακρά και επιτυχημένη παράδοση 85 χρόνων στα είδη οικιακής χρήσης και γάμου, η εταιρεία Zoulovits δραστηριοποιείται πλέον και στον τομέα της αποστείρωσης και ατομικής συσκευασίας ανοξείδωτων μαχαιροπίρουνων.

undefined

Ακούγοντας τα κελεύσματα των καιρών και έχοντας αφουγκραστεί εγκαίρως την αυξανόμενη ανάγκη των πελατών για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα χρόνια της πανδημίας, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες πλυσίματος, αποστείρωσης και ατομικής – αεροστεγούς – συσκευασίας μαχαιροπίρουνων σε νοσοκομεία, ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό του Covid-19 και άλλων μεταδοτικών νοσημάτων. Και όλα αυτά, έχοντας λάβει το πρότυπο πιστοποίησης ISO TUV Austria.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο