Τα νέα των μελών μας

ZARIFOPOULOS SA: The Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton Συστήματα Πυρανίχνευσης, Ανίχνευσης Εκρηκτικών Αεριών και Κατασβέσεων CO2, Wet Chemical, Aerosol

 

undefined

 

Η εταιρία μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε το 2021 την εγκατάσταση, προγραμματισμό και την εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων Πυρανίχνευσης, Κατάσβεσης σε Η/Μ χώρους, Κατάσβεσης σε χώρους κουζίνας, καθώς και Ανίχνευσης CO & διαρροής LPG στους χώρους του πρώτου ξενοδοχείου της πολυτελούς αλυσίδας Curio by Hilton στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο πληροί τις υψηλότατες απαιτήσεις σε θέματα ασφάλειας προσώπων και εγκαταστάσεων (Fire & Life Safety, FLS) της Hilton.

To σύστημα πυρανίχνευσης, με υλικά του οίκου ΙΝΙΜ Ιταλίας, αποτελείται από addressable πίνακες πυρανίχνευσης, διασυνδεδεμένοι μεταξύ τους σε διάταξη fault tolerant – peer to peer network και πάνω από 600 περιφερειακά υλικά. Το σύστημα επιτηρεί και ενεργεί βάσει σεναρίων σε πλήθος άλλων συστημάτων του ξενοδοχείου, όπως τα ασανσέρ, το lift, τα συστήματα εξαερισμού, φωτισμού, ΚΝΧ, μεγαφωνικής, ανίχνευσης υγραερίου, τις τοπικές κατασβέσεις, τα πυροσβεστικά συγκροτήματα και το δίκτυο sprinklers.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στις 5 δεκαετίες δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά έχει μελετήσει, εγκαταστήσει και συντηρεί, μια πλήρη σειρά καινοτόμων λύσεων για ξενοδοχεία, διαθέτοντας πλούσιο portfolio έργων σε ολόκληρη την Ελλάδα

https://zarifopoulos.com/wp-content/uploads/downloads/Z-HOTELS-2019.pdf.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο