Τα νέα των μελών μας

ZARIFOPOULOS SA – GRECOTEL Καλαμάτα: Εγκατάσταση Κεντρικού Συστήματος Πυρανίχνευσης ΙΝΙΜ SMARTLOOP 4 ζωνών

 

undefined

 

Ένα νέο διευθυνσιοδοτούμενο σύστημα Πυρανίχνευσης, καλύπτει και ελέγχει πλέον το Κτιριακό Συγκρότημα της Grecotel στην Καλαμάτα. Όλα τα περιφερειακά υλικά του συστήματος, όπως πυρανιχνευτές, κομβία χειροκίνητου συναγερμού και φαροσειρήνες, είναι πιστοποιημένα κατά ΕΝ-54 και καλύπτουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ το όλο σύστημα συνεργάζεται με υφιστάμενα συστήματα τοπικής κατάσβεσης και συστήματα πυρο-διαμερισματοποίησης, προσφέροντας ολιστική προστασία από την φωτιά. H υλοποίηση του έργου επιτεύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, εν μέσω τουριστικής περιόδου, τηρώντας πλήρως τα πρωτόκολλα COVID-FREE του ξενοδοχείου.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στις 5 δεκαετίες δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά έχει μελετήσει, εγκαταστήσει και συντηρεί, μια πλήρη σειρά καινοτόμων λύσεων για ξενοδοχεία, διαθέτοντας πλούσιο portfolio έργων σε ολόκληρη την Ελλάδα

https://zarifopoulos.com/wp-content/uploads/downloads/Z-HOTELS-2019.pdf.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο