Τα νέα των μελών μας

ZARIFOPOULOS SA – Athens Capital Hotel: Πυρανίχνευση, Πυρόσβεση με νερό, Κατάσβεση με Novec, CO2, Wet Chemical

 

undefined

 

Η εταιρία μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε το 2021 στο Ξενοδοχείο Athens Capital Hotel, σύγχρονης τεχνολογίας συστήματα Πυρανίχνευσης, Πυρόσβεσης με νερό και Ολικής Κατάσβεσης για την Πυροπροστασία του Ξενοδοχείου. Το σύστημα Πυρανίχνευσης που εγκαταστάθηκε είναι του Αγγλικού οίκου Advanced και προσδίδει μέγιστη ασφάλεια έναντι φωτιάς. Τα συστήματα ολικής κατάκλισης με Novec και CO2 είναι εγκατεστημένα σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς για την έγκυρη αντιμετώπιση της φωτιάς. Προμήθευσε επίσης το ξενοδοχείο με Πυροσβεστικές Φωλιές και Πυροσβεστήρες της θυγατρικής ACON.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στις 5 δεκαετίες δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά έχει μελετήσει, εγκαταστήσει και συντηρεί, μια πλήρη σειρά καινοτόμων λύσεων για ξενοδοχεία, διαθέτοντας πλούσιο portfolio έργων σε ολόκληρη την Ελλάδα

https://zarifopoulos.com/wp-content/uploads/downloads/Z-HOTELS-2019.pdf

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο