Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: Πυρανίχνευση στο υπό ανέγερση συγκρότημα της TUI – Robinson Club, στην Ιεράπετρα

undefined

 

Στο υπό ανέγερση ξενοδοχειακό συγκρότημα της TUI – Robinson Club, στην Ιεράπετρα Λασιθίου, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχει αναλάβει την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος Πυρανίχνευσης.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα που κατασκευάζεται σε οικόπεδο 115 στρεμμάτων στην περιοχή Αγίου Ιωάννη του δήμου Ιεράπετρας, θα έχει έκταση δομημένης επιφάνειας 22.990m2 και αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάιο του 2020 με 350 δωμάτια.

Το σύστημα πυρανίχνευσης, είναι του οίκου ADVANCED UK και θα αποτελείται από 15 συνολικά addressable πίνακες της σειράς MxPro 5, διασυνδεδεμένους μεταξύ τους σε δίκτυο peer to peer, με πάνω από 1.000 περιφερειακά υλικά (ανιχνευτές, μπουτόν, κ.α.).

undefined

Στον Ξενοδοχειακό κλάδο, έναν από τους κύριους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχει μελετήσει, αναπτύξει, εγκαταστήσει και συντηρεί, μια πλήρη σειρά καινοτόμων λύσεων, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο με πολύ μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων, σε ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο