Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: Πυρανίχνευση και Κατάσβεση στο ολοκαίνουργιο Las Hotel & Spa του Γυθείου

undefined

 

Στο ανακαινισμένο εκ βάθρων κτίριο, στην Ιωάννη Γρηγοράκη 7 του Γυθείου, λειτουργεί το 4 αστέρων και 57 δωματίων, ξενοδοχείο Las Hotel & Spa. Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος Πυρανίχνευσης και των συστημάτων Κατάσβεσης.

Το σύστημα πυρανίχνευσης διαθέτει κεντρικό πίνακα Smart Loop της ΙΝΙΜ με 92 σημειακούς πυρανιχνευτές, ενώ επιπλέον είναι εγκατεστημένοι 3 πίνακες πυρανίχνευσης με εντολή κατάσβεσης, για τους χώρους extra απαιτήσεων πυρασφάλειας.

undefined

Στους 2 χώρους που στεγάζονται τα μαγειρεία του ξενοδοχείου, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ εγκατέστησε συστήματα αυτόματης κατάσβεσης της Ansul.

Τέλος, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ προμήθευσε όλο το πλήθος (75 τεμάχια) των φορητών συσκευών κατάσβεσης (φιάλες CO2 & Ξηράς Σκόνης), καθώς και το σύνολο των πυροσβεστικών και τους σταθμούς που απαιτούνται.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχει αναλάβει και παραδώσει με απόλυτη επιτυχία υψηλό αριθμό ειδικών όσο και απαιτητικών έργων, μοναδικών στην Ελλάδα, στον τομέα του πολιτισμού, στη βιομηχανία, στον τραπεζικό τομέα, όπως και στον τομέα του τουρισμού, με εγκατεστημένα συστήματά της σε πλήθος ξενοδοχειακών μονάδων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο