Τα νέα των μελών μας

Zarifopoulos: Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στο Energy Efficiency Conference 2019

undefined

 

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ συμμετείχε ως Χορηγός στο Energy Efficiency Conference 2019, που διεξήχθη στις 22 Μαΐου στο GAZARTE.

Η παρουσίαση «Multi-Site Energy Monitoring and Control: Implementation Strategies», του κ. Νίκου Χατζηγεωργίου, Business Development Manager του τμήματος Αυτοματισμού, BMS & Ενεργειακών Εφαρμογών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, έλαβε μέρος στην ενότητα «Αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών για ολοκληρωμένη ενεργειακή διαχείριση», εστιάζοντας στις στρατηγικές υλοποίησης έργων ενεργειακής επιτήρησης και ελέγχου.

undefined

Στην παρουσίαση αναλύεται η παρακολούθηση και διαχείριση δεδομένων Multi – Site Εγκαταστάσεων και η μεθοδολογία υλοποίησης έργων ενεργειακής επιτήρησης και ελέγχου. Γίνεται αναφορά στην αρχιτεκτονική των συστημάτων, στα εργαλεία και τους ελεγκτές νέας γενιάς, στη σημασία της επεκτασιμότητας και διασυνδεσιμότητας, σε συνεργατικές πλατφόρμες, στη μεθοδολογία για την ανάπτυξη ενός πετυχημένου project, αλλά και σε πρόσφατα Case Studies και συνεργασίες μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος και την H&M (Hennes & Mauritz).

undefined

Στο Κεντρικό πρόγραμμα ομιλιών του Συνεδρίου, στα πλαίσια της ενότητας «Αειφορικός κτιριακός σχεδιασμός για Ενεργειακή Αποδοτικότητα: Case Studies», ο κ. Ιωάννης Μαργάρας, FM Project Manager, Expansion Department των καταστημάτων H&M σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, ανέπτυξε το θέμα: «Energy Efficiency in Retail Stores: Energy Monitoring and Employee Engagement», όπου αναφέρθηκε η συνεργασία της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ με τα καταστήματα H&M (πλατφόρμα ενεργειακής εποπτείας και διαχείρισης των δεδομένων στο σύνολο των 56 καταστημάτων της H&M σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο).

undefined

Το Energy Efficiency Conference 2019, που διοργανώθηκε από την Plant, με καταξιωμένους διεθνείς και Έλληνες ομιλητές, ήταν επικεντρωμένο στην ανάδειξη των πλέον αποτελεσματικών undefinedπρακτικών που εφαρμόστηκαν από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας και μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις, για να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση και να μειώσουν το ανθρακικό τους αποτύπωμα σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες.

http://www.zarifopoulos.com/wp-content/uploads/presentations/ZARIFOPOULOS_Energy_Efficiency_in_Retail_Store.pdf  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο