Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: «Εταιρεία – Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας

undefined

 

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ξεχώρισε και διακρίθηκε στην εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019, ως μία από τις «Εταιρείες – Διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας, για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα της στον κλάδο Εισαγωγής και διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας. 

Οι εκπρόσωποι των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της χώρας εξέπεμψαν ισχυρό μήνυμα για τις προοπτικές και τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, στη διάρκεια της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019. 

undefined

Το βραβείο, που παρέλαβε η κα Φωτεινή Ζαριφοπούλου, υπεύθυνη εταιρικών σχέσεων της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, αφιερώθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και ιδρυτή της εταιρείας, κ. Τάκη Ζαριφόπουλο. 

Οι βραβευθέντες ανακοίνωσαν δεκάδες επενδυτικά σχέδια τα οποία υλοποιήθηκαν ή ευρίσκονται σε εξέλιξη, αναφέρθηκαν σε σημαντικά προγράμματα αύξησης του αριθμού των εργαζομένων και εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, ενώ μίλησαν για τις κινήσεις τόνωσης της εξωστρέφειας τους και ανοίγματος νέων αγορών στο εξωτερικό. 

undefined

Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε στις 10 Ιουλίου από την εταιρεία New Times Publishing στο Grande Bretagne Hotel Athens, με τη συμμετοχή πάνω από 600 εκπροσώπων των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας, βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις «διαμάντια» από όλο το επιχειρηματικό φάσμα (βιομηχανία, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες). 

undefined

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκδήλωση – που διοργανώνεται επιτυχημένα για 16η συνεχή χρονιά – έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), με παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο