Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΓΑ: Vathi Cove Luxury Resort & Spa

 undefined

 

 

Η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ολοκλήρωσε την προμήθεια, εγκατάσταση και παράδοση σε λειτουργία συστημάτων Πυρανίχνευσης, Ασφαλείας, CCTV και πυροσβεστικού εξοπλισμού τοπικής Κατάσβεσης, στο Vathi Cove Luxury Resort & Spa, στη Θάσο.

Το Vathi Cove Luxury Resort & Spa βρίσκεται στην παραλία Χρυσή Αμμουδιά, σε μια μοναδική τοποθεσία που περιβάλλεται από παρθένο πευκόδασος. Απέχει 1,3 χλμ. από την παραλία Πόρτο Βαθύ και 1,4 χλμ. από τη Χρυσή Ακτή. Πάνω στο κύμα, σε μια παραλία με κατάλευκη άμμο και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, τo Vathi Cove Luxury Resort & Spa είναι μια όαση εκλεπτισμένης αισθητικής.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, επιλέχθηκε για την υλοποίηση των συστημάτων Πυρανίχνευσης, Ασφαλείας, CCTV και τοπικής Κατάσβεσης από την ΕΚΤΕΡ, αναλαμβάνοντας την προμήθεια του συνόλου του εξοπλισμού, την εγκατάσταση, αλλά και τη θέση σε κανονική λειτουργία των συστημάτων.

undefined

Πυρανίχνευση: Το σύστημα είναι διευθυνσιοδοτημένου τύπου της εταιρείας Honeywell UK, αποτελείται από 143 ανιχνευτές, 160 module επιτήρησης, 6 μπουτόν, 6 φαροσειρήνες και καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές του έργου.

Ασφάλεια: Το σύστημα είναι συμβατικού τύπου του ιταλικού οίκου Inim και αποτελείται από 15 ανιχνευτές κίνησης διπλής τεχνολογίας, εξωτερική φαροσειρήνα και πίνακα συναγερμού επεκτάσιμο στις 60 ζώνες.

CCTV: Το σύστημα καμερών είναι δικτυακού τύπου, του οίκου Hikvision και αποτελείται από 9 κάμερες εξωτερικού χώρου με motorized φακό, 3 κάμερες εσωτερικού χώρου και 2 NVR προβολής και καταγραφής καμερών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.