Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: Cyprus Telecommunication Authority – ZARIFOPOULOS CYPRUS LTD

 

undefined

 

Συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια συνεργασίας της ZARIFOPOULOS CYPRUS με τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Κύπρου. Ένα μεγάλο έργο που περιλαμβάνει τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση σύγχρονων, προηγμένων και διασυνδεδεμένων συστημάτων πυρανίχνευσης και κατάσβεσης σε 125 σημεία δραστηριοποίησης του Οργανισμού – κτίρια γραφείων και καταστήματα σε ολόκληρο το νησί.

Το 2009, στην προσπάθειά του για συνεχή ανάπτυξη, ο Όμιλος ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ίδρυσε τη θυγατρική του εταιρεία ZARIFOPOULOS CYPRUS Ltd. Η νέα εταιρεία ανέλαβε, μαζί με άλλα έργα, την υλοποίηση του έργου εγκατάστασης και συντήρησης των διασυνδεδεμένων συστημάτων σε γραφεία, καταστήματα και εγκαταστάσεις υποδομών της CYTA, σε ολόκληρη τη Κύπρο. Το δίκτυο των συστημάτων πυρανίχνευσης και κατάσβεσης στο σύνολο των 125 κτιριακών  εγκαταστάσεων στη Κύπρο, επιτηρείται τηλεματικά σε 24ωρη βάση από πρωτεύον και δευτερεύον κέντρο ελέγχου (KEDA, Center for Management and Safety Control). Το έργο εκτελέστηκε με υλικά των οίκων NOTIFIER, TYCO και HONEYWELL-TREND.

undefined

Ο Όμιλος ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ως πρωτοπόρος στον κλάδο του, με εξειδικευμένο προσωπικό και εμπειρία 48 χρόνων στη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Συστημάτων Ασφαλείας, Πυρασφάλειας, Ενεργειακής Διαχείρισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας σε χιλιάδες απλά, αλλά και μεγάλα, σύνθετα και δύσκολα έργα, συνεχίζει ασταμάτητα να επενδύει στη γνώση, στις συνεργασίες του και στην ικανότητά του να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες συνθήκες της σημερινής συγκυρίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο