Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΒ Βασιλόπουλος (Ahold Delhaize Group) – Όμιλος ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

 

undefined

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 80 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος, ευχαριστεί για την πολυετή συνεργασία και εμπιστοσύνη στον Όμιλο ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με την ανάθεση της μελέτης, προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης σύγχρονων διασυνδεδεμένων και ενοποιημένων συστημάτων Πυρασφάλειας, Ελέγχου Πρόσβασης, Ασφάλειας, CCTV, Ενεργειακής Διαχείρισης, Ανίχνευσης Αερίων CO & CO2, σε περισσότερα από 350 σημεία δραστηριοποίησής της, Κέντρα Διανομής – Αποθήκες, Κτίρια Γραφείων και Καταστήματα Πώλησης σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Με την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο του εξειδικευμένου προσωπικού της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, την άριστη ποιότητα των συστημάτων και υπηρεσιών που προσφέρει, τις βέλτιστες λύσεις και την αμεσότητα της εξυπηρέτησης που – επί 48 χρόνια – εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα, ο όμιλος ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ επιλέχτηκε να θωρακίσει το δίκτυο ΑΒ με προηγμένα συστήματα, συμβάλλοντας με εμπειρία και τεχνογνωσία στην απρόσκοπτη πορεία του.

undefined

Στην επιχειρηματική διαδρομή, από το 1939 με το μικρό μπακάλικο στην οδό Βουλής 29, μέχρι σήμερα με τα περισσότερα από 500 καταστήματα που βρίσκονται σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και αποτελούν μια μεγάλη «αγορά» για κάθε γειτονιά, το δίκτυο καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος μεγαλώνει και διευρύνεται συνεχώς, εξελίσσεται και προσαρμόζεται ενσωματώνοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις.

Στο πλαίσιο της πολύχρονης αυτής συνεργασίας και ειδικά για την ολιστική προσέγγιση στην κεντρική ενεργειακή διαχείριση εγκαταστάσεων των καταστημάτων του ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος (Ahold Delhaize Group), η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ διακρίθηκε στα Energy Mastering Awards 2019, με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Energy Efficient & Saving Products, Technologies and Services.

Είχε προηγηθεί διάκριση στα Facility Management Awards 2014, στην κατηγορία Wastewater Management για την εφαρμογή της διαχείρισης των υδάτινων πόρων, στο Κεντρικό Σύστημα ελέγχου των Κεντρικών Αποθηκών ΑΒ Βασιλόπουλος στα Οινόφυτα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο