Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Με συστήματα ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ η πυροπροστασία των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που αναβαθμίστηκαν και παραδίδονται από τη FRAPORT

 

undefined

 

Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται αρχές του 2021 από τη FRAPORT REGIONAL AIRPORTS OF GREECE, το επενδυτικό πρόγραμμα αναβάθμισης των περιφερειακών αεροδρομίων Θεσσαλονίκης, Χανίων, Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς, Άκτιου, Σκιάθου, Μυτιλήνης, Καβάλας, Σάμου, Μυκόνου, Κέρκυρας, Ρόδου, Σαντορίνης, Κω.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, σε συνεργασία με την INTRAKAT – INTRACOM ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Α.Ε., ανέλαβε την προμήθεια, εγκατάσταση, παράδοση σε πλήρη λειτουργία και συντήρηση, σύγχρονων συστημάτων διευθυνσιοδοτούμενης Πυρανίχνευσης του Ιταλικού κατασκευαστικού οίκου Inim Electronics και στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

undefined

Το επενδυτικό αυτό έργο, που αποτελεί σταθμό στην ιστορία ανάπτυξης υποδομών στην Ελλάδα και μοχλό ενίσχυσης της οικονομίας και της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, προστίθεται σε ένα πλούσιο portfolio έργων υποδομών στα οποία η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ έχει συμμετάσχει, στη διάρκεια 48 χρόνων πρωτοπορίας και καινοτομίας στον τομέα της ασφάλειας, πυρασφάλειας, ενεργειακού αυτοματισμού και ελέγχου πρόσβασης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο