Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Η συμβολή της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στην ανάπτυξη των αεροπορικών Υποδομών – 14 περιφερειακά αεροδρόμια

undefined

 

 

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει στο έργο κατασκευής της νέας πτέρυγας του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, καθώς συνεργάζεται με την κατασκευαστική INTRAKAT Α.Ε. για την προμήθεια του συστήματος διευθυνσιοδοτούμενης Πυρανίχνευσης. Το σύστημα Πυρανίχνευσης που εγκαθίσταται είναι του Ιταλικού κατασκευαστικού οίκου Inim Electronics και πληροί όλες τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και νόρμες.

Το συγκεκριμένο έργο, που υλοποιείται από το αρχιτεκτονικό γραφείο BOBOTIS+BOBOTIS Architects, είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου έργου ανάπτυξης των αεροπορικών μεταφορικών υποδομών της χώρας και περιλαμβάνει την αναβάθμιση 14 περιφερειακών αεροδρομίων: Κρήτης, Ηπειρωτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Αιγαίου, της FRAPORT REGIONAL AIRPORTS OF GREECE, που έχει αναλάβει τη λειτουργία, διαχείριση, ανάπτυξη και συντήρησή τους, μέσω σύμβασης με το Δημόσιο.

undefined

Αν και το συγκεκριμένο έργο είναι σε αρχικό στάδιο, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ σε συνεργασία με την INTRAKAT έχει ήδη ολοκληρώσει την εγκατάσταση του συστήματος Πυρανίχνευσης σε 8 αεροδρόμια (Χανίων, Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς, Άκτιου, Σκιάθου, Μυτιλήνης, Καβάλας, Σάμου) ενώ άλλα 5 αεροδρόμια είναι σε πλήρη εξέλιξη και οδεύουν προς ολοκλήρωση (Μυκόνου, Κέρκυρας, Ρόδου, Σαντορίνης και Κω).

Η εμπειρία της ομάδας υλοποίησης σε σύνθετα και απαιτητικά έργα, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών και λύσεων, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αναφορικά με το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.