Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: «ΧΡΥΣΗ» διάκριση στα Energy Mastering Awards 2019

undefined

 

Για την ολιστική προσέγγιση στην κεντρική ενεργειακή διαχείριση εγκαταστάσεων των καταστημάτων του ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος, βραβεύτηκε σε μια λαμπρή τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2019, με χρυσό βραβείο η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Στη δυναμική αυτή εκδήλωση επιβράβευσης των εταιρειών που έχουν να παρουσιάσουν κορυφαίες πρακτικές ενεργειακής διαχείρισης και διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Plant της Boussias Communications, έδωσαν το παρών περισσότερα από 260 στελέχη 65+ κορυφαίων επιχειρήσεων.

Η τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2019 πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο Radisson Blu Park Hotel. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πρακτικές και τα έργα που βραβεύτηκαν, ξεχωρίζοντας από την εφαρμογή των αρχών της αειφορίας, την ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση.

Χορηγοί των βραβείων ήταν η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και η DELPHIS, Υποστηρικτής η MAS, ενώ Τιμητική Υποστήριξη παρείχαν το ΚΑΠΕ, το ΠΕΦ και το Hellenic Facility Management Association.

Ο Νίκος Χατζηγεωργίου, Business Development Director της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, άνοιξε με την ομιλία του την εκδήλωση, εστιάζοντας στη σημασία του έργου των επιχειρήσεων που προσφέρουν καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογίες ενεργειακής διαχείρισης αλλά και όσων εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές, εγκαθιστούν σύγχρονη τεχνολογία για την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας που καταναλώνουν. Ο Νίκος Χατζηγεωργίου απένειμε βραβεία στην κατηγορία Energy Efficiency Management, στις εταιρείες DHL Express Hellas SA, Isomat / Redex, ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε. και ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

undefined

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Δρ. Γιώργος Αγερίδης, στην εισαγωγική ομιλία του, υπογράμμισε πως «η θερμή ανταπόκριση των εταιρειών ηγετών της ελληνικής αγοράς στα Energy Mastering Awards 2019 αποδεικνύει πως η ενεργειακή διαχείριση αποτελεί πλέον πολύ σημαντική υπόθεση για το επιχειρείν, με στόχο την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής».

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και η Delphis A.E. απέσπασαν GOLD βραβείο στην κατηγορία Energy Efficient & Saving Products, Technologies and Services, για την ολιστική προσέγγιση στην κεντρική ενεργειακή διαχείριση εγκαταστάσεων των καταστημάτων του ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος (Ahold Delhaize Group). Το βραβείο παρέλαβαν ο Κωνσταντίνος Κανδάκης, Senior Sales Manager της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ και ο Αναστάσιος Καλαϊτζίδης, Operations Director της Delphis, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε με την παρουσία του ο CEO Τάκης Ζαριφόπουλος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο