Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Επιστημονική Εσπερίδα στην Καλαμάτα

undefined

 

Επιστημονική εσπερίδα με θέμα την Πυροπροστασία, την Ενεργειακή Διαχείριση Κτιρίων και τα Ενοποιημένα Συστήματα Ελέγχου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Elysian Luxury Hotel & Spa στην Καλαμάτα.

Η εσπερίδα διοργανώθηκε από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., με την επιμέλεια των στελεχών του νέου καταστήματος της εταιρείας στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Π. Τ. Μεσσηνίας.

Την εκδήλωση, η οποία σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, παρακολούθησαν εκτός των μελών του Συλλόγου, ο Διοικητής, Υποδιοικητής και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και των τοπικών αρχών, καθώς και επιχειρηματίες του νομού.

undefined

Ο Νεκτάριος Μπούνας, Διευθυντής του Καταστήματος Καλαμάτας, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην αναβαθμισμένη παρουσία της εταιρείας στην Περιφέρεια Νότιας Ελλάδας και τόνισε τη σημασία της ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων στο πλαίσιο επιστημονικών συναντήσεων και συνεργασιών. Την εκδήλωση χαιρέτησε, εκ μέρους των μηχανικών, ο Κωνσταντίνος Μπούρας, Πρόεδρος ΠΣΔΜΗ Π.Τ. Μεσσηνίας

Ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Προϊστάμενος Τμήματος Πυρασφάλειας, Π.Υ. Καλαμάτας, άνοιξε με την ομιλία του την εκδήλωση και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν τη νομοθεσία για την πυρασφάλεια.

Ο Άρης Ζαχαρίας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Τεχνικός Διευθυντής της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, εστίασε στο σχεδιασμό και συντήρηση συστημάτων πυρανίχνευσης και ανίχνευσης εκρηκτικών αερίων, καθώς και σε νέες προτάσεις συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης.

Στην παρουσίαση του, ο Νίκος Χατζηγεωργίου, Μηχανολόγος Μηχανικός, Τμήμα Αυτοματισμού & Ενεργειακών Εφαρμογών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, αναφέρθηκε στον Έλεγχο ενεργειακής διαχείρισης κτιρίων και σε Λύσεις κεντρικής επιτήρησης μέσω cloud.

Ο Βασίλης Βάκκας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Τμήμα Μελετών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, εστίασε σε νέες προσεγγίσεις στην κεντρική διαχείριση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Η εκδήλωσε έκλεισε με συζήτηση και μπουφέ, στο όμορφο, φιλόξενο εστιατόριο του νεόδμητου Elysian Luxury Hotel & Spa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο