Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Δυναμική παρουσία στο 1ο Συνέδριο για την Πυροπροστασία των Κατασκευών

undefined

 

Η τελετή απονομής των Security Excellence Awards 2019 πραγματοποιήθηκε σε διάχυτο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, την Tετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στο Radisson Blu Park Hotel. Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 130 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Στην πρώτη διοργάνωση της Boussias Communications για τον ευρύτερο κλάδο του Security, επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

undefined

3 GOLD διακρίσεις στον πυλώνα των Εγκαταστάσεων απέσπασε η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

  • Στην ενότητα Υποδομές Μεταφορών, για την ολιστική προσέγγιση στην κεντρική διαχείριση και εποπτεία των σταθμών διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.
  • Στην ενότητα Βιομηχανία, για τα Συστήματα Πυρασφάλειας, Ασφαλείας και Διαχείρισης και ελέγχου εξαερισμού και HVAC (BΕMS) σε Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Combined Cycle Power Plant of 192MW) στο Amandi, Takoradi GHANA.
  • Στην ενότητα Πολιτισμός, για την Κεντρική Διαχείριση Ελέγχου και Εποπτείας Βασικών Λειτουργικών Συστημάτων του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης – Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

Τα βραβεία για την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ παρέλαβαν ο Γιάννης Θεογιάννης – Διευθυντής Καταστήματος Λάρισας, ο Κωνσταντίνος Κανδάκης – Τμήμα Αυτοματισμού, BMS & Ενεργειακών Εφαρμογών IoT και η Φωτεινή Ζαριφοπούλου – Corporate Relations.

Με GOLD βραβείο τιμήθηκε και ο ΕΡΜΗΣ – Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός (το Κέντρο Λήψης Σημάτων μας) στον πυλώνα των Δραστηριοτήτων και στην ενότητα Λήψη Σημάτων Συναγερμού. Το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Θεοφίλης – Γενικός Διευθυντής.

undefined

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Έλλη Παγουρτζή, Υπεύθυνη Έργου «Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών» του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), άνοιξε τη βραδιά και συνεχάρη τους νικητές, λέγοντας: «Θα ήθελα να τονίσω ότι ο αριθμός των συμμετοχών αποδεικνύει ότι τα Security Excellence Awards 2019 καλύπτουν μια σημαντική ανάγκη ευγενούς άμιλλας και αναγνώρισης του έργου των επιχειρηματιών του ευρύτερου κλάδου της ασφάλειας, τα οποία φιλοδοξούμε να γίνουν θεσμός».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο