Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια:Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου του ξενοδοχείου επιμελήθηκε μια ειδική βραδυά στο Παρίσι για την κυκλοφορία ενός νέου οδηγού για την Ελλάδα

Η Luxury Collection® Hotels & Resorts, μέλος της Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. (NYSE: HOT), παρουσίασε στο Παρίσι την ειδική έκδοση του ‘Greece Destination Guide’, το οποίο αποτελεί μέρος μιας καλοφτιαγμένης και εντυπωσιακής σειράς βιβλίων που εκδίδονται από την Assouline. Για να γιορτάσει αυτό το σημαντικό γεγονός οργάνωσε μια μοναδική γαστρονομική βραδιά υπό την επιμέλεια του Σωτήρη Ευαγγέλου, Executive Chef του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Η πολυετής εμπειρία και το φυσικό ταλέντο του chef καθώς και η βαθιά γνώση της ελληνικής κουζίνας, συντέλεσαν στη δημιουργία ενός εκπληκτικού συνδυασμού γεύσεων που ταξίδεψαν τους επίτιμους καλεσμένους στην Ελλάδα, έστω και για μια βραδιά. Στο δείπνο παρευρέθησαν σημαντικές προσωπικότητες της Γαλλίας, ενώ το γεγονός στέφθηκε από επιτυχία, καθώς όλοι στο τέλος της βραδιάς έμειναν  παραπάνω από ενθουσιασμένοι από τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα του σεφ.

 Το βιβλίο είναι το διαβατήριο για τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία της αλυσίδας Luxury Collection. Τα επτά φημισμένα ξενοδοχεία και resort της Ελλάδας, κατατάσσουν τη χώρα τρίτη αγορά παγκοσμίως της Luxury Collection, μετά από τις ΗΠΑ και την Ινδία. Η κυκλοφορία του Greece Destination Guide αποδεικνύει την αφοσίωση της Starwood στην περιοχή, την οποία θεωρεί διαχρονικό και πολύτιμο προορισμό για τους παγκόσμιους ταξιδιώτες. Μια τέτοια παγκόσμια ταξιδιώτης, με βασιλική καταγωγή από το Χόλιγουντ και ελληνική κληρονομιά, είναι η Zoe Cassavetes που θα συμμετάσχει ως έκτακτη συνεργάτιδα του οδηγού. 

«Νομίζω ότι είναι πολύ ρομαντικό να ζεις στο παρόν και να μπορείς παράλληλα να νιώθεις και να βλέπεις το μακρινό παρελθόν» δήλωσε η Zoe Cassavetes. «Από αυτή την άποψη η Ελλάδα είναι μοναδική».

«Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς στον κόσμο, και είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να μοιραστούμε αυτόν τον οδηγό με τους επισκέπτες μας οι οποίοι, όπως γνωρίζουμε, δεν χορταίνουν ποτέ τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις και τις ανακαλύψεις», δήλωσε ο Paul James, Global Brand Leader, των St. Regis® και The Luxury Collection Hotels & Resorts. «Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά μας παγκοσμίως αποτελεί σαφή ένδειξη ότι ο πλούσιος πολιτισμός, η ιδιαίτερη κληρονομιά και οι γηγενείς θησαυροί της χώρας την καθιστούν απόλυτο προορισμό για τους πιο οξυδερκείς ταξιδιώτες.»

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1051 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Méridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο