Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στη λίστα των 500 καλύτερων Ξενοδοχείων του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά σε μία από τις πιο γνωστές λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, του περιοδικού Travel + Leisure.

Το περιοδικό Travel + Leisure  συμπεριέλαβε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην λίστα του «World’s best hotels 500».  Η παγκόσμια ομάδα δημοσιογράφων και συντακτών του περιοδικού επέλεξε τα 500 πιο υψηλόβαθμα ξενοδοχεία από την έρευνα «World’s Best», προσδιόρισε τί τα διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές τους και ξεχώρισε ποιές υπηρεσίες, παροχές και προνόμια δεν πρέπει να χάσει κανένας πελάτης. Η γενική βαθμολογία του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ξεπερνά κάποια από τα πιο θρυλικά ξενοδοχεία του κόσμου, όπως το Hotel Adlon Kempinski στο Βερολίνο, το Four Seasons at Park Lane στο Λονδίνο, το Hotel Ritz στη Μαδρίτη και το Hotel Cipriani στη Βενετία.
 
Με εκπληκτική θέα πάνω από την Αθήνα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, το ξενοδοχείο δικαίως περιγράφεται ως «ο ορισμός ενός μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου» στη λίστα του T+L.

Από τότε που πρωτοάνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί τον πρώτο επισκέπτη το 1874, η Μεγάλη Βρεταννία υπήρξε και συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς για την κοινωνική, πολιτική και οικονομικής ζωή της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας. Αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και διαμονή σε όλα τα επίπεδα. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο