Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ο δρομέας του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στον Kλασικό Μαραθώνιο

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμμετείχε στο 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου. Ο «GB Marathon Runner», ο μαραθωνοδρόμος και συνεργάτης του ξενοδοχείου προπονήθηκε ειδικά για αυτή την ιστορική διοργάνωση και τερμάτισε με επιτυχία την διαδρομή των 42 χλμ.

Μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας, συγκεντρώθηκε ένα ποσό αξίας €2700 για δωρεά σ’ ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Η διαδικασία επιλογής του ιδρύματος έγινε μετά από 2 μήνες ανοιχτής ψηφοφορίας στην επίσημη σελίδα Facebook του ξενοδοχείου. Ανάμεσα σε 5 διαφορετικά ιδρύματα, το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ψηφίστηκε είναι η οργάνωση «Médecins Sans Frontières Greece (MSF)/Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ)».

Η συγκεκριμένη οργάνωση δημιουργήθηκε το 1971 και σήμερα υλοποιεί περισσότερα από 427 προγράμματα σε 62 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αντιμετωπίζει την πανδημία του HIV/AIDS, αναπτύσσει επισιτιστικά προγράμματα, προσφέρει ιατρική βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη σε πρόσφυγες, θύματα συρράξεων, βίας ή εκτοπισμού και καταπολεμεί ασθένειες «ξεχασμένες» από τον ανεπτυγμένο κόσμο.   

Το συνολικό ποσό της δωρεάς καθορίστηκε ως εξής:
•    42χλμ. του αγώνα που διένυσε ο δρομέας Χ 60.00€ = 2520€
•    Για κάθε κράτηση του πακέτου «Athens Marathon», που δημιουργήσαμε ειδικά για αυτή την περίσταση, υπήρξε μία αύξηση του ποσού της δωρεάς κατά 10.00€ ανά δωμάτιο/διαμονή.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα γιόρτασαν το παραπάνω γεγονός πραγματοποιώντας μία εκδήλωση την Δευτέρα 21/11, όπου απονεμήθηκε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα η επιταγή των 2700€.

Συγχαρητήρια στον μαραθωνοδρόμο μας και ευελπιστούμε σε αντίστοιχες δράσεις του Ξενοδοχείου που δίνουν χαρά σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο