Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχεία Χανδρή: Βράβευση των ξενοδοχείων Χανδρή με το Green Key

 

Τα Ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή στην Κέρκυρα Corfu & Dassia Chandris, βραβεύτηκαν για πέμπτη συνεχή χρονιά με το διεθνές οικολογικό σήμα ποιότητος Green Key από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης για το 2014.

Το Green key απονέμεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και  πληρούν ένα σύνολο περιβαλλοντικών κριτηρίων που απαιτούνται από το Foundation for Environmental Education, τη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση με αποστολή την περιβαλλοντική εκπαίδευση ανά τον κόσμο, ενώ εθνικός συντονιστής του προγράμματος αυτού για την Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης

Η βράβευση με το Green Key, αποτελεί μία ακόμη διάκριση για τα Ξενοδοχεία Χανδρή και αποδεικνύει την υπευθυνότητα, την ευαισθητοποίηση και την δραστηριοποίση τους σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στη δέσμευσή τους για τη μεταφορά του μηνύματος αγάπης για τη φύση τόσο στους πελάτες τους όσο και στους προμηθευτές και συνεργάτες τους. Αναπόσπαστο κομμάτι στην πολιτική των ξενοδοχείων Χανδρή είναι η συμβολή στη δημιουργία οικολογικής συνείδησης και κουλτούρας στην πατρίδα μας, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξή της και την προβολή της διεθνώς.

Το συγκρότημα Corfu & Dassia Chandris βρίσκεται στο μαγευτικό κόλπο της Δασιάς και διαθέτει συνολικά 525 δωμάτια, εκ των οποίων 28 bungalows και 36 βίλες, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης, έκτασης 80 περίπου στρεμμάτων. Το συγκρότημα διαθέτει εστιατόρια, Grill House, Trattoria, μπαρ, 4 πισίνες (η μία παιδική), spa, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα ψυχαγωγίας, γήπεδα τένις, γήπεδο 5Χ5, παιδική χαρά, παιδικό club, υπαίθριο κινηματογράφο, οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ, καταστήματα, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο 400 ατόμων.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο