Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχεία Χανδρή: The Met Hotel -Avenue 48 – Κυριακάτικο brunch

Στο περιβάλλον ενός  μοναδικού συνδυασμού σύγχρονης αισθητικής και αξεπέραστης κομψότητας, o Executive Chef, Δημήτρης Τσανανάς, ξεδιπλώνει ταλέντο και φαντασία στο εστιατόριο “Avenue 48” του ξενοδοχείου THE MET, του Ομίλου Χανδρή.

Ο δρόμος στην ελληνική δημιουργική κουζίνα που χάραξε ο Executive Chef και η oμάδα του, συνεχίζεται στο “Avenue 48” παρέα με ζωντανή μουσική απ΄ όλο τον κόσμο με τον Fausto Bossini, κάθε Παρασκευή και Σάββατο 20:00 – 01:00, από τις 14 Οκτωβρίου .

Το Ξενοδοχείο THE MET σας προσκαλεί να απολαύσετε, το “brunch” που διοργανώνει κάθε Κυριακή 13:00 με 16:30 από τις 16 Οκτωβρίου, με μεσογειακά εδέσματα σε συνδυασμό με επιλογές πρωινού κάτω από ήχους ζωντανής μουσικής με ελληνικά και ξένα τραγούδια από τον Χρήστο Σόκκο.

Τιμή ανά άτομο 29.00 €.  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται παιδότοπος για τους λιλιπούτιους φίλους μας.

Για οποιαδήποτε κράτηση στο Avenue 48, διατίθεται δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο