Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχεία Χανδρή: Τα ξενοδοχεία Χανδρή φιλοξενούν το Ράλλυ Αντίκα

Για μία ακόμη χρονιά τα  ξενοδοχεία Corfu & Dassia Chandris του ομίλου Χανδρή στην Κέρκυρα φιλοξένησαν τα πληρώματα των κλασσικών αυτοκινήτων που συμμετείχαν στο  18ο  Ράλλυ Αντίκα “City of Corfu 2012” που πραγματοποιήθηκε από 5/7 – 7/7/12.

Το Ράλλυ Αντίκα είναι μια διεθνής διοργάνωση που ξεκίνησε πριν από 19 χρόνια και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Κερκυραίων και το ιταλικό club SALEM.

Με εκκίνηση από τα ξενοδοχεία Χανδρή,  τα πληρώματα τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την γειτονική Ιταλία είχαν την ευκαιρία να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα μέσα από γραφικές διαδρομές και να θαυμάσουν τα πανέμορφα τοπία της Κέρκυρας.

Ο τερματισμός έγινε στα ξενοδοχεία Χανδρή, όπου τα αυτοκίνητα παρατάχθηκαν και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν και να τα φωτογραφίσουν.
  
Τα πληρώματα και οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την διεύθυνση του ξενοδοχείου για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση που τους προσέφεραν και έδωσαν  ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση το 2013.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο