Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχεία Χανδρή: Συνεργασία ξενοδοχείων Χανδρή με τον ΟΤΕ TV

undefined

 

Την πλούσια τηλεοπτική εμπειρία των καναλιών του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι επισκέπτες των ξενοδοχείων Metropolitan στην Αθήνα, ΤΗΕ ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη και Chios Chandris στη Χίο, στο πλαίσιο της συμφωνίας του OTE TV με τον Όμιλο των ξενοδοχείων Χανδρή.

Μέσα από τα 9 αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV, αλλά και το αφιερωμένο στο κόσμο της αυτοκίνησης, κανάλι Motorvision, όλα σε υψηλή ευκρίνεια, οι πελάτες των ξενοδοχείων Χανδρή μπορούν, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες των δύο κορυφαίων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, UEFA Champions League και UEFA Europa League, και σε αποκλειστικότητα τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Αγγλικό, Γερμανικό, Ιταλικό, Ισπανικό), σπουδαίες ελληνικές διοργανώσεις (Football League ΟΠΑΠ), αγώνες του NBA, τις εντός έδρας αναμετρήσεις των ΚΑΕ ΑΕΚ και Ολυμπιακός για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τους εντός έδρας αγώνες της ΚΑΕ ΑΕΚ για το Eurocup, σημαντικά τουρνουά τένις (ATP World Tour Finals, ATP Tour Masters 1000) και πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC, κ.ά.).  

Στο πλαίσιο της συμφωνίας του ΟΤΕ TV με τον Όμιλο των ξενοδοχείων Χανδρή, θα προβάλλονται επίσης κανάλια lifestyle, ντοκιμαντέρ (National Geographic channel, Travel Channel), ειδησεογραφικά (Euronews, Deutsche Welle), καθώς και παιδικά κανάλια όπως το Nickelodeon και το Disney Junior.

Όμιλος των ξενοδοχείων Χανδρή, εκτός από τα ξενοδοχεία Metropolitan στην Αθήνα, ΤΗΕ ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη και Chios Chandris στη Χίο, διαθέτει επίσης τα ξενοδοχεία Corfu Chandris Hotel & Villas και Dassia Chandris Hotel & Spa στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο