Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχεία Χανδρή: Εκδηλώσεις βιώσιμης ανάπτυξης στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο της μετατροπής της Κέρκυρας σε νησί Βιώσιμης Ανάπτυξης και της πρωτοβουλίας με τίτλο «Κέρκυρα 4 Εποχές-Λουλούδι-Άρωμα, Χρώμα, Φρούτο», του Κέντρου UNESCO, που στοχεύει στην αξιοποίηση των πολύπλευρων δυνατοτήτων της νησιού μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μια ακόμη σημαντική εθελοντική δράση, που ανταποκρίνεται στις καίριες προκλήσεις των καιρών μας, προάγοντας ταυτόχρονα την επιχειρηματικότητα, είναι η μετατροπή του χωριού Κορακιάνα, σε χωριό του γιασεμιού και της γαζίας.

Η οραματική αυτή πρωτοβουλία του Κέντρου UNESCO Ιονίου, όπως και οι προαναφερθείσες, έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και υποστηρίζεται από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας του νησιού, με τη συμμετοχή και την αρωγή εκκλησιαστικών, επιστημονικών και πολιτιστικών φορέων.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν δύο από τα επιτακτικότερα αιτήματα των σύγχρονων κοινωνιών. Τα Ξενοδοχεία Χανδρή με την ευγενική προσφορά των γιασεμιών, που παραδόθηκαν στους τοπικούς φορείς προς φύτευση, υλοποίησαν με τη χειρονομία τους αυτή και τους δύο προαναφερθέντες στόχους, λειτουργώντας ως παράδειγμα και για πληθώρα άλλων ιδιωτικών οργανισμών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο