Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχεία Χανδρή: Διακρίσεις για τα ξενοδοχεία του Ομίλου Χανδρή

                                         

Σε μια όμορφη τελετή απονεμήθηκαν τα βραβεία κοινού 2010 (Readers Choice Awards 2010) της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Condé Nast Traveller, των εκδόσεων Λυμπέρη. Τη φετινή χρονιά τα Ξενοδοχεία ΧΑΝΔΡΗ, απέσπασαν 2 πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη ψηφίστηκε από το κοινό ως το κορυφαίο σε βαθμολογία ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους, ενώ το ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS ως το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο Βορείου Αιγαίου.

Και τα βραβεία δεν σταμάτησαν εδώ. Το εστιατόριο-bar CHAN του ξενοδοχείου ΤΗΕ ΜΕΤ, ανακηρύχθηκε από το κοινό ως το καλύτερο εστιατόριο ξενοδοχείων στην Ελλάδα στις κατηγορίες, interior design, service/προσωπικό και φαγητό στις οποίες απέσπασε το απόλυτο σκορ, καθώς βαθμολογήθηκε με 100%.

Τέλος, σε μια ξεχωριστή βραδιά που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, στην απονομή των Restaurant and Bar Design Awards, το εστιατόριο CHAN απέσπασε το βραβείο interior design. Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία συμμετείχαν 300 υποψηφιότητες από 40 χώρες. Ανάμεσα στους κριτές βρίσκονται ο Karim Rashid, η αρχιτέκτονας India Mahdavi, ο Design Director της αυτοκινητοβιομηχανίας Jaguar, Ian Cammul και ο ιδρυτής του Design Indaba, Ravi Naidoo.

Ο όμιλος Χανδρή διαθέτει επίσης, ξενοδοχεία στην Αθήνα, το Metropolitan Hotel και στην Κέρκυρα τα Corfu Chandris Hotel και Dassia Chandris Hotel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο