Τα νέα των μελών μας

Ξενοδοχεία Χανδρή: 12th Eurasia conference on chemical sciences

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα CORFU & DASSIA CHANDRIS του ομίλου ΧΑΝΔΡΗ στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε το 12ο Eurasia Conference on Chemical Sciences, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από 16/4 – 21/4/2012. Το συνέδριο κάλυψε όλους τους κλάδους της χημείας και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αφού τα προηγούμενα συνέδρια της σειράς είχαν γίνει σε Ασιατικές χώρες.

Μεταξύ των συνέδρων που φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ΧΑΝΔΡΗ ήταν ο Νομπελίστας  κος SUZUKI AKIRA, του Ιαπωνικού Πανεπιστημίου Χοκάιντο, που τιμήθηκε με το Nobel Χημείας το 2010 για την μελέτη του “Οι διασταυρούμενες συζεύξεις που καταλύονται από παλλάδιο στην οργανική σύνθεση.

Το συνέδριο  ολοκληρώθηκε  με επιτυχία και το παρακολούθησαν πολλοί Έλληνες και ξένοι  διεκεκριμμένοι επιστήμονες.

Τα ξενοδοχεία Χανδρή βρίσκονται στο μαγευτικό κόλπο της Δασιάς, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με καταπράσινους κήπους. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 525 δωμάτια, βίλλες και bungalows, καθώς και εστιατόρια, μπαρ, παρδοσιακή ταβέρνα, αίθουσες ψυχαγωγίας  και τηλεόρασης,  4 πισίνες (η μία παιδική), γήπεδα τένις, γήπεδο 5χ5, παιδικό club και καταστήματα. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης γυμναστήριο με ατμόλουτρο και Jacuzzi. Στη διάθεση των πελατών υπάρχει οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ. Τέλος το συγκρότημα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο