Τα νέα των μελών μας

xenia- Εκθέσεις Συνέδρια Α.Ε.: Η δύναμη της γεύσης στην 42η έκθεση xenia

Η γαστρονομία αποτελεί σημαντικό ταξιδιωτικό κίνητρο παγκοσμίως. Η Ελλάδα, μια χώρα με πλούσια γευστική παράδοση, μπορεί να αποτελέσει προορισμό για γαστρονομικές εμπειρίες.

Η xenia Εκθέσεις – Συνέδρια Α.Ε. , αναγνωρίζοντας τη δυναμική του γαστρονομικού τουρισμού, θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της 42ης έκθεσης xenia, την πρωτοποριακή εκδήλωση “Kalimera! with Taste”.

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ταλαντούχοι Έλληνες chefs, θα δημιουργήσουν ζωντανά, σ ένα ειδικά διαμορφωμένο «kitchen theater», τις δικές τους εκδοχές Ελληνικού Πρωινού. Οι σύγχρονες τεχνικές και τάσεις θα συναντηθούν με παραδοσιακά υλικά, συνθέτοντας τη νέα γαστρονομική ταυτότητα του τόπου μας.

«Η γαστρονομική κουλτούρα ενός τόπου αποτελεί ελκυστικό στοιχείο για όλο και περισσότερους ταξιδιώτες. Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι στην xenia δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον όπου ταλαντούχοι chefs θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε επιχειρηματίες του τουρισμού με σκοπό να αναπτυχθούν πρωτοποριακές συνεργασίες», δηλώνει ο Δημήτρης Κούμανης, Διευθύνων Σύμβουλος της xenia Εκθέσεις Συνέδρια Α.Ε.

«Είναι μοναδικό γεγονός για την Αθήνα», επισημαίνει  η Αθηνά Βορίλλα, συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης, «στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους επισκέπτες της έκθεσης και να δώσουμε έμφαση στη σημασία της ελληνικής γαστρονομίας, στο ελληνικό τουριστικό προϊόν και τι καλύτερο να ξεκινά κανείς με  πρωινό».

H 42η xenia θα πραγματοποιηθεί 26-29 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), με την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο