Τα νέα των μελών μας

xenia Εκθέσεις Συνέδρια Α.Ε.: Δράσεις για το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί στην 42η xenia

Ενέργειες εξωστρέφειας για την γνωστοποίηση του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού, στην εσωτερική αγορά και ειδικότερα στην αγορά της φιλοξενίας και της εστίασης, θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), σε συνεργασία με την 42η xenia.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών του τουρισμού θα πραγματοποιηθεί μέσω των παρακάτω δράσεων/ εκδηλώσεων:

• Παρουσίαση Στρατηγικού Σχεδίου και Δράσεων του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού στις Διεθνείς Αγορές. 

Παρουσίαση portal και οπτικοακουστικού υλικού, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Προβολής & Προώθησης της ΕΔΟΑΟ, σε επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και σε οινοποιούς καθώς και του Στρατηγικού Σχεδίου και των επόμενων στόχων, σε όλα τα μέλη του αμπελοοινικού κλάδου. 

• Ανακήρυξη Προσωπικότητας- Πρεσβευτή του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού στην Ελλάδα. 

• Στάση γευσιγνωσίας. 

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν γευστικές δοκιμές «a la carte» ενώ έμπειροι sommeliers θα παρέχουν συμβουλές για τη δημιουργία «wine list». Ταυτόχρονα θα πραγματοποιούνται συνεχείς οπτικοακουστικές προβολές για τον Επώνυμο Ελληνικό Οίνο. 

• Σεμινάρια γευσιγνωσίας για το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί.

Τρία σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια της 42ης xenia.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο